top of page
Vyhledat
Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Zlepšíme parkování další zástavbou?

Nerozumíme přístupu koalice, která staví do konfliktu ty, kteří využívají dětské hřiště, s těmi, kteří potřebují parkovat. ODS, TOP 09 a ANO alibisticky malují lidem na sídlišti nová parkovací stání místo hřiště, a přitom sami předali developerovi pozemek vedle Taškentu, kde mohl vzniknout parkovací dům. Místo toho bude mít obchoďák "hezké" předpolí. V novém Taškentu údajně vyjednali přes 80 míst pro občany. Nemohou tam tedy zablokovat 23 pro lidi ze Sáňkařské a okolí, aby se nemuselo rušit hřiště?


Navíc v koncepčních studiích schválili prakticky likvidaci rozsáhlého veřejného parkoviště pod plavečákem, kam umístili školu, další budovu a tramvajovou smyčku. Odsouhlasili také možné zvýšení objektů přímo u hřiště a v Tenisové ulici  další nápor na parkování). Nemluvě ani o podpoře projektu věžáků nad Taškentem a v Gercenově ulici. Jak vám to jde dohromady se snahou zrušit hřiště v Sáňkařské?


A jak radnice komunikuje s občany, když chce zrušit 700m2 velké dětské hřiště v zeleni a postavit místo něj parkovistě? Napsala nám jedna místní občanka:

"V našem domě probíhala podpisová akce "úprava chodníků pro parkování aut" v Sáňkařské. V následném podrobném rozhovoru mi došlo, že jde o zrušení hřiště a stavbu za parkoviště. Jsme z domu jediní s manželem co napsali NE zrušení hřiště za parkoviště. Tak jo, jsem za černou ovci. Prý na kraji tohoto hřiště má být postaveno nové. Byla jsem se tam podívat, je to opravdu malý kousek. Nemohla jsem to podepsat už jen z principu, to se dětem přece nedělá..."



13 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Kommentare


bottom of page