top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Zachránili jsme další statisíce

Koalice ANO / ODS / TOP 09 prodala pozemek v Doupovské ulici o velikosti 216 m2 soukromému zájemci, který si jej připojil ke svému rodinnému domu se zahradou.

Patnáctka náš domov s prodejem nesouhlasila, protože pozemek byl záměrně vytyčen tak, aby neměl výjezd na komunikaci. Tím byl zajímavý pouze pro jediného zájemce a nemohla se získat ještě větší cena z veřejného výběrového řízení.


V rámci možností jsme tedy alespoň donutili koalici k dražšímu prodeji. Zatímco v červnu loňského roku se tento pozemek pokoušela prodat s vadným znaleckým posudkem za 784 tisíc korun, který jsme úspěšně rozporovali, tentokrát musela přijít s novým posudkem a výslednou cenou 1,477 milionu korun.


Zajistili jsme tedy pro občany dalších 700 tisíc korun z veřejných rozpočtů, které měly skončit bůhví kde. Spolu s prodejem Chotejny v roce 2019, při němž koalice po našem tlaku zrušila přímý prodej a ve výběrovém řízení byl výnos o 9,4 milionu vyšší, jsme tak svou prací ve volném čase zachránili již přes 10.000.000,- korun, které patří nám všem občanům Prahy 15, ale neschopná či všehoschopná koalice nás o ně chtěla připravit.


My ale pracujeme ve veřejném zájmu! P15



17 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page