top of page
Vyhledat
Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Snaha o likvidaci hřiště pokračuje

Přestože místostarosta Frauenterka (ODS) nezískal od zastupitelstva podporu pro zrušení 700 m2 velkého hřiště v Sáňkařské ulici, v přípravě na jeho nahrazení parkovištěm vesele pokračuje dál. Svědčí o tom text, který dnes zveřejnil na platformách městské části.

  • V textu není žádný příslib férové ankety, která by na základě všech informací zjišťovala názory obyvatel. Také zástupci petičního výboru jsou ze strany koalice nadále ignorováni.

  • Nadále není zveřejněný projekt, z něhož by byly patrné všechny zamyšlené úpravy a všechny informace a data k nim.

  • Koalice stále nevysvětlila, proč předala developerovi pozemek vedle Taškentu, aby měl hezké předpolí nového obchoďáku. Parkování mohlo vzniknout zde.

  • Koalice stále nevysvětlila, proč občanům Sáňkařské negarantuje parkovací místa v novém Taškentu, když jich údajně vyjednala 80.

  • Pro návrh nového polovičního hřiště, které bude mezi parkovištěm a hospodou, je příznačné, že nepočítá se stromy, které dnes v prostoru jsou.


Ve 21. století řeší ODS, TOP 09, ANO a Nezávislí problémy s parkováním tím, že se opře do nejslabších, likvidací zelených oáz pro děti. Přijde vám to normální?

Text radnice ZDE.



11 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page