top of page
Vyhledat
Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Rozšíření redakční rady Hlasatele

Koalice zvolila pana Ondřeje Pacnera sedmým členem redakční rady radničního časopisu Hlasatel. Místostarostka Kolářová (ANO), která je předsedkyní redakční rady, tak konečně téměř po roce přestala ignorovat Statut Hlasatele, podle něhož má mít redakční rada 7-9 členů.


Na skutečnost, že paní Kolářová porušuje usnesení rady městské části (kterým byl Statut schválen), upozornila Patnáctka náš domov - nejprve v březnu letošního roku, potom v červnu. Pouze díky naší kontrolní činnosti byla paní Kolářová donucena k nápravě svého neprofesionálního jednání. Očekávali jsme přitom, že na její chování v rozporu s rozhodnutím rady upozorní především předseda Kontrolního výboru pan Frydrych (SPD), který pobírá z rozpočtu Prahy 15 měsíčně 64 tisíc korun. Za to má každý den pracovat 8 hodin ve prospěch občanů. Jenže koalice si ho do funkce zvolila přesně z opačného důvodu - aby jí kryl záda a veškerým kontrolám naopak bránil.


Ale nebojte, je tu Patnáctka náš domov, aby v opozici, ve svém volném čase hlídala veškerý šlendrián koalice ODS / TOP 09 / ANO / NEZ / SPD na radnici Prahy 15. Z této cesty neuhneme, na to se můžete spolehnout.


Foto: fb MČ Praha 15



7 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page