top of page
Vyhledat
Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Poslední zvonění

U příležitosti závěrečného školního dne děkujeme všem učitelkám a učitelům ze základních a mateřských škol Prahy 15, stejně jako ostatním školním zaměstnancům, že se i v letošním roce obětavě starali o místní i přespolní děti. Všem přejeme krásné prázdniny!


A do budoucna máme jeden tip související právě s hezkým počasím - venkovní školní učebny. Jsou trendem dnešního školství a odpovídají aktuálním potřebám dětí i pedagogů. Pozitivní zkušenosti s učením venku, kdy jsou žáci dokonce pozornější než v uzavřené škole, jsou již prokázané. V Praze 15 venkovní učebny na základkách bohužel zatím chybějí, a tak jsme vyrazili načerpat inspiraci a zkušenosti do gymnázia Nad Alejí v Praze 6.


Jedná se o příjemně otevřený prostor umožňující rozvoj školáků na čerstvém vzduchu. Celá učebna je variabilní a mohou ji využívat studenti vyšších ročníků, tak i dětí z prvního stupně. Podle vedení školy si všichni třídu pochvalují, a dokonce plánují i její rozšíření. Patnáctka náš domov proto do svého programu zařadila možnost zřídit podobnou venkovní třídou v některé z našich škol.



9 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page