top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Patnáctka náš domov zahájila kampaň!

Po vítězství v minulých komunálních volbách (33,48 % hlasů) a čtyřleté důsledné opoziční práci se Patnáctka náš domov znovu uchází o přízeň svých sousedů – voličů. Věříme, že naše zdejší působení má smysl, protože zájem občanů o dění v naší městské části rapidně narůstá a s ním i naděje na změnu poměrů na radnici.


Jedinečnost Patnáctky náš domov spočívá v propojení lidí dobré vůle, bez ohledu na to, komu ve „velké politice“ drží palce. Jsme straníci, ale i nezávislí, aktivní občané, členové místních spolků, vaši přátelé a spoluobčané, které dobře znáte. A jsme svorní – vzájemně si věříme a víme, že máme společnou zodpovědnost za Patnáctku, která je naším domovem.


Naše postoje zůstávají i po letech stejné: Jsme na straně současných obyvatel Prahy 15, nikoliv na straně developerů. Budeme dál důsledně chránit náš veřejný prostor a životní prostředí. Budeme zapojovat veřejnost do rozhodování a maximálně zprůhledníme hospodaření radnice. Chceme zastavit rozprodávání obecního majetku pod cenou a utrácení veřejných peněz za nepotřebné projekty.


I vy můžete pomoci dotvořit náš společný program pro Patnáctku. V rámci „Turné s mapou“ se s vámi budeme celý následující měsíc potkávat ve vašich lokalitách a vy nám můžete sdělit své představy o tom, jak je vylepšit (termíny ZDE ).


V čele kandidátní listiny Patnáctky náš domov pro podzimní volby stojí někdejší místostarosta pro územní rozvoj Marcel Pencák, organizátor kulturních akcí Lukáš Pertl a učitelka Jana Brádková. Doplňují je zkušené zastupitelky a zastupitelé, odbornice a pracovníci ze školské praxe a sociální sféry, odborníci na přírodu, úspory energií a informační technologie. Na kandidátce najdete dobrovolníky a zástupce občanů z mnoha místních kauz, kteří se úspěšně postavili proti likvidování zeleně a megalomanským developerským projektům.


Všichni jsme připraveni v plné síle hájit vaše občanské zájmy! Chcete se k nám přidat? Pomoci nám v kampani? Teď je ta správná chvíle! Máme pro vás připravena originální trička Patnáctky náš domov nebo bannery k vyvěšení na balkony a ploty. Můžete nás též podpořit darem na transparentní účet: 2900937009 / 2010 Uvítáme, když přijdete osobně a zapojíte se do kampaně dle své chuti a preferencí. Pojďte nám pomoci vrátit Prahu 15 jejím obyvatelům.




142 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Copyright © 2013-2024 Patnáctka náš domov

Praha 15

Přihlašte k odběru našeho Newsletteru

Kontakty:

T: +420 604 360 213

E: 15nasdomov@email.cz

Chcete-li pomoci vybudovat lepší Prahu 15, přidejte se k nám!

bottom of page