top of page
Vyhledat
Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Místo hřiště parkoviště

Bez projednání s místními občany se místostarosta Frauenterka (ODS) opět pokouší zabrat 700 m2 velké hřiště v Bruslařské ulici a nahradit ho parkovištěm pro 23 vozidel. Hřiště by údajně mělo být nahrazeno ani ne polovičním vedle u zahrádky hospody.


Místostarosta záměr před pár dny ukázal jen asi 10 vybraným členům výborů SVJ a nyní ve středu ho chce nechat definitivně schválit v zastupitelstvu. Jak je jeho zvykem, tuto věc zamíchal do jednoho usnesení s několika dalšími, které s tím vůbec nesouvisí. Celkový projekt zastupitelům nebyl předložen.


 Proti plánům na likvidaci hřiště uspořádali občané v roce 2020 petici. Zastupitelé pak schválili, že se hřiště nebude zmenšovat, ani se na něm nebude kácet. Ani petiční výbor nebyl o novém turboplánu radnice informován.


 Nad způsobem, jakým chce místostarosta Frauenterka zvrátit čtyři roky staré usnesení, zůstává rozum stát. Budeme požadovat, aby se k záměru mohli vyjádřit všichni lidé z okolí, například anketními lístky s jasnými informacemi do schránek a usneseními SVJ.





13 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page