top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Developerská koalice šlape dál

Koalice ve složení ANO / ODS / TOP 09 pracuje dál se vší rozhodností ve prospěch developerů. V obavách, že za rok odejde s ostudou z politické scény Prahy 15 se všemožně snaží ještě prosadit co největší zastavěnost naší městské části, nepochybně také s vidinou osobního prospěchu.


Jednání magistrátního výboru pro územní rozvoj (8.6.2021) totiž přineslo jedno nemilé překvapení - členové výboru pustili do dalšího kola návrh na změnu územního plánu, která má změnit zeleň u Mantovské ulice v Javorové čtvrti na stavební pozemky. Na nich by podle navrženého koeficientu bylo napříště možné postavit další bytové domy o srovnatelné výšce s okolními 13podlažními stavbami.


Na minulém výboru byla tato změna po zásahu Patnáctky náš domov navržena k nesouhlasu, který ale o jediný hlas neprošel. Když jsme se ptali předsedy výboru, proč byla nyní změna navržena na odsouhlasení a prošla, odpověděl nám podle očekávání: "Měli jsme mezitím jednání s MČ, která nás přesvědčila, že potřebuje pozemky pro své potřeby."


Další ukázka záškodnictví současného vedení Prahy 15, další snaha zabetonovat každý kousek přírody, který tady zbývá, další ukázka, jak prospěchářské dohody koalice ANO / ODS / TOP 09 stojí nad názorem místních obyvatel.


ZMĚNA JE NICMÉNĚ MOŽNÁ A SPOLU S VÁMI ZA ROK PŘIJDE, O TO UŽ SE NEBOJÍME!


Prosíme o sdílení, ať se informace o této kauze dostane k co největšímu počtu našich spoluobčanů. Děkujeme.



23 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Copyright © 2013-2024 Patnáctka náš domov

Praha 15

Přihlašte k odběru našeho Newsletteru

Kontakty:

T: +420 604 360 213

E: 15nasdomov@email.cz

Chcete-li pomoci vybudovat lepší Prahu 15, přidejte se k nám!

bottom of page