top of page
Vyhledat
Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Boj za záchranu hostivařských luk pokračuje

Jak vás pravidelně informujeme, koalice Prahy 15 ve složení ANO / ODS / TOP 09 usiluje o zastavění luk pod OC VIVO bytovými domy, čímž pracuje na zvyšování zisků developera Central Group.


Patnáctka náš domov naopak od roku 2017 spolupracuje s místními občany na zachování rekreačního charakteru lokality a bojuje proti připravované změně územního plánu, která má bytovou výstavbu umožnit. Samozřejmě také plně podporujeme občanskou petici, kde se shromažďují podpisy za záchranu tohoto území. Jsme rádi, že nyní podpořila občanské snažení také radní hl. m. Prahy paní Hana Marvanová:


"Vážená paní Holubcová, seznámila jsem se přiloženou peticí a plně se s ní ztotožňuji. Souhlasím s tím, že je velmi důležité zachovat a rozvíjet v Praze zeleň a přírodní lokality, aby nedocházelo k jejich zastavování, což by zhoršovalo životní prostředí, kvalitní život Pražanů a možnosti jejich rekreace. Obrátila jsem se na pana náměstka Hlaváčka, aby Vaši petici podpořil. Bude-li cokoli zapotřebí, můžete se na mě obrátit.

S pozdravem JUDr. Hana Marvanová"


Jsme rádi, že odpor proti záměru developerské koalice Prahy 15 sílí, věříme, že se díky tomu nakonec vše v dobré obrátí!


Petici můžete podepsat ZDE.




7 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page