top of page
Vyhledat
Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Blíží se změna Prahy 15!

Za pouhých 33 dní začnou komunální volby, ve kterých můžete zásadním způsobem proměnit fungování naší městské části. Patnáctka náš domov dnes zahájila kontaktní část kampaně. Vycházíme opět do ulic, kde nás budete potkávat každý den, bezprostředně, jak jste u nás léta zvyklí.


Přejeme si zdravou, moderní a udržitelnou Prahu 15. Tato vize se může začít naplňovat jen zásadní změnou poměrů na radnici, neboť stávající koalice ANO / ODS / TOP 09 cestu k lepší budoucnosti utěsnila a vyměnila za prospěch developerů.


Místo politiků, kteří se zcela odtrhli od veřejnosti a rozhodují za zavřenými dveřmi, potřebuje naše těžce zkoušená městská část otevřenost, odbornost a spolupráci s občany. Patnáctka náš domov má tým, který se nebojí a nekrade. Tým, který je schopný rozbít zkostnatělé a šíbrovské vládnoucí struktury a nasměrovat Prahu 15 správným směrem.


Bez vás to ale nepůjde. Proto přijďte k volbám a přiveďte prosím i další voliče. Zvládneme to v jediném případě – když nás bude ještě mnohem víc než v roce 2018! Nemusí to být pouhý vzdálený sen, v jiných městských částech nebo městech jej dokázali spojeným úsilím zhmotnit.


Děkujeme vám za vytrvalou podporu a veškeré dosavadní projevy přízně. Nesmírně nás to posiluje. Počítat se budou ale jen vaše hlasy odevzdané 23. a 24. září. Na nás se můžete ve všem spolehnout, my zase věříme vám.


Patnáctka je totiž náš společný domov.



16 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page