top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Zastavěné louky? AKTUALIZOVÁNO

Koalice ANO / ODS / TOP 09 v čele s místostarosty Neumannem (TOP 09 ) a Frauenterkou (ODS) se neštítí ničeho ve snaze prosadit Central Groupu výstavbu bytových domů na sportovních plochách pod OC VIVO.


Nejenže developerovi hodlají umožnit, aby jeho příjezdová cesta pro automobily křížila pěší promenádu, ale také předstírají, že u nového bytového komplexu vybudují park. Vyprávějí, jak zde postaví víceúčelové hřiště, dětské hřiště, workoutové hřiště, hřiště na petanque, agility hřiště pro psy, piknikové místo apod.


Nic takového ale podle zadání změny územního plánu, jak je připravovaná, nebude možné. V místech pod případnou obytnou zástavbou by totiž vznikla funkce NL, což jsou louky, a na nich tyto sportovní a zábavní stavby nemohou být umístěny.


Koalice to moc dobře ví, a proto její počínání nelze nazvat jinak než klamání občanů. Na jednání zastupitelstva 8. prosince od 15 hodin v KC Varta v Boloňské ulici se budeme proti tomuto způsobu zacházení s veřejností ohrazovat.

Svoji Prahu 15 máme jen jednu!



KOALICE PRO ZASTAVĚNÍ LUK U OC VIVO!

Zastupitelé ANO / ODS / TOP 09 včera znovu podpořili výstavbu bytových domů na loukách pod OC VIVO. Jednomyslně odmítli návrh Patnáctky náš domov, která chtěla podat připomínky proti změně územního plánu. Ta na developerových pozemcích zruší funkci sportu a umožní mu právě výstavbu všech sedmi bytových domů!



26 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page