top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Výzvy roku 2021

Také letošní rok bude poznamenán pandemií covid-19. Není to bohužel žádné překvapení,

a proto by odpovědné vedení mělo mít plán na rok 2021. V podmínkách městské části to znamená mít sestavený a schválený rozpočet. Bohužel vedení naší radnice tento pro městskou část nejzásadnější dokument teprve připravuje a jeho schválení odkládá až na březen. I v této pro všechny nelehké době musí vedení pracovat na rozvoji městské části. Nelze se donekonečna vymlouvat a odkládat přípravu investičních akcí. Městská část nutně potřebuje rozšíření kapacit mateřských školek, zkvalitnění prostředí na základních školách, úpravu veřejných prostranství nebo posílení zdravotní a sociální péče.


Pokud dokázala koalice (ANO, ODS, TOP 09) zrealizovat plán, jak co nejvíce zastavět Prahu 15 ve formě koncepčních studií, jistě dokáže vytvořit pro občany mnohem smysluplnější projekty. Nebude to samozřejmě jednoduché, mnohá opatření nám ztížila životní i pracovní podmínky, ale zvládnout tuto situaci je výzvou pro nás všechny. Patnáctka náš domov je připravena!


Miroslav Hynšt (sloupek našeho zastupitele v únorovém Hlasateli na téma "Jak se připravit na výzvy roku 2021", které nastolila ODS)



6 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page