top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Výbor bude projednávat developrské studie

Zpracovatel studie Horní Měcholupy-východ v tzv. vypořádání připomínek občanů tvrdí: "Koncepční studie nenavrhuje žádné zastavění zeleně..." Což je samozřejmě lež, protože třeba u Mantovské ulice navrhuje zastavět zeleň, kterou definuje platný územní plán i budoucí Metropolitní plán...


Vadí vám, jakým způsobem se městská část pod vedením odpovědného místostarosty Neumanna (TOP 09) vypořádala s vašimi připomínkami ke koncepčním studiím?


Již zítra ve středu 24/2 od 16.00 hod. se na radnici koná veřejně přístupné jednání výboru pro územní rozvoj, který se bude zabývat také oběma studiemi.


Pozvánka ZDE.


Výbor je podle jednacího řádu veřejně přístupný, teoreticky by tedy každý měl mít možnost přesvědčit se, jak členové tohoto orgánu jeho připomínky projednají.


Jednat ve veřejném zájmu například v sokolovně, kam se vejde více lidí, jak jsme navrhovali předsedovi výboru už v listopadu? Jednat online, aby se každý zájemce mohl podívat, jak se volení zástupci občanů potýkají s hostivařskou kobrou a spol. za 2,8 milionu? S koalici ANO / ODS / TOP 09 zapomeňte...

19 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page