top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Vánoční oběd v Next meat aneb "Pošli to dál"

Udělejte někomu ve vašem okolí radost, věnujte mu oběd v Next Meat! Vždy na přelomu roku vám dáváme možnost potěšit někoho, kdo si to zaslouží. Dosud každoročně příjemce vybírala Patnáctka náš domov, letos jsme se ale rozhodli nechat výběr obdarovaných na vás.

Akci „Pošli to dál!“ jsme dali dohromady s restaurací NextMeat na Maraťáku (www.nextmeat.cz). Jde v Praze 15 o nové zařízení zaměřené spíše na náročnější zákazníky, ale s Patnáctkou náš domov je spojuje chuť udělat ve vánočním čase radost i těm, kteří k nim běžně na oběd nezajdou. A právě vy je tam můžete pozvat! Jak na to?


Patnáctka náš domov má k dispozici za režijní cenu 90 Kč patnáct jednorázových poukázek do NextMeat; každá opravňuje svého držitele ke konzumaci jednoho hotového obědu z denní nabídky restaurace. Vaším úkolem bude vytipovat ve svém okolí někoho, komu by kulinářský zážitek mohl udělat nejen radost, ale být pro něj i něčím, co si úplně obvykle nedopřeje (senior nebo osamělý člověk, který počítá každou korunu…), a poukázku pro něj zakoupit.


Poukázky pro své obdarované můžete pořídit do konce roku, po domluvě na telefonním čísle 739 458 759, a POSLAT JE DÁL! Nabídka platí do vyčerpání všech patnácti poukázek, jejichž platnost je do konce března 2024. Vyzkoušejte to, spoléháme na váš takt i fantazii!



26 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page