top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Ukliďme Patnáctku již tento víkend

Nezapomeňte, že již tuto sobotu a neděli 27-28/3 se koná jarní úklid oblasti Groše a Záštěpí v okolí lávky přes železnici v Pražské ulici. Tentokrát individuální a s pomocí tzv. PYTLOMATU!


Půjde o stojan, ze kterého si každý bude moci vzít pytel a vyrazit na své oblíbené místo sbírat odpadky. Přijít můžete dle libosti kdykoliv během uvedeného víkendu. Pytlomat bude umístěn po celou dobu trvání akce na lávce přes železnici mezi Pražskou ulicí a Za Drahou. Mapa ZDE.


Pytle tedy k dispozici budou, jen je potřeba, abyste si přinesli vlastní rukavice. Sesbírané odpadky můžete následně vyhodit do kontejneru, který bude po celou sobotu a neděli umístěn kousek od lávky. Mapa ZDE.


Rádi bychom se s úklidem zaměřili na sídliště Groš, lesík v Záštěpí, významný krajinný prvek Mokřady Triangl a okolí ulice Za Drahou. Všechna tato místa potřebují údržbu, aby nám i do budoucna přinášela příjemný pocit z jejich návštěvy. Organizátor úklidu Martin Šimák připravil exkluzivní mapu téměř 30 problematických míst, na něž se můžete zaměřit. Mapa ZDE.


Přidejte se k této již tradiční události, kterou Patnáctka náš domov pořádá dlouhá léta v rámci celorepublikové akce Ukliďme Česko. FB událost ZDE.


Těšíme se na vaši pomoc!



10 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page