top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Starosta zastrašuje

Starosta Michal Fischer (ODS/Společně pro Prahu 15) poslal opozičním zastupitelům dopis. Píše v něm: "Delší dobu se stává, že dostávám informace, povětšinou z institucí MHMP nebo přímo z orgánů HMP, ale občas i ze soukromého sektoru, že někteří z Vás se prezentují na různých fórech jako zástupci MČ Praha 15. To občas vede k různým dohadům a nedorozuměním ze strany těchto našich partnerů." K tomu přiložil právní rozbor, že by mohlo jít o "deliktní jednání s právními účinky".


To zní jako vážné obvinění, tak jsme se zákonnou cestou pana starosty dotázali, kdo a jak se konkrétně takového jednání dopustil, a jak s tím on osobně naložil. Odpověď nebyla překvapivá - starosta žádný takový případ nedoložil.


Čili takové to otřepané "jeden ódéesácký kámarádíček povídal", koalici se nelíbí, že jsme aktivní a že si sháníme informace, abychom mohli rozkrývat její hospodaření a paktování se s developery nebo naopak upozorňovat na její nečinnost. Proto se snaží zastrašovat. Jak ale říkal princ Radovan králi Kazisvětovi: "Možná jinde, u vás v Křeslicích, se vás bojí, ale tady u nás se vás NELEKNEM!"


Foto: fb MF - starosta Prahy 15



4 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page