top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Seznamte se s našimi kandidáty

Za necelé dva měsíce vypuknou komunální volby, v nichž budete moci změnit vedení radnice Prahy 15. Nastal proto čas, abychom vám postupně představili kompletní listinu kandidátů Patnáctky náš domov.


Začínáme souhrnem uchazečů o vaši přízeň, kteří se seřadili na 18.-31. místě. Máme nesmírnou radost, že i tato druhá "polovina" kandidátky je plná osobností, sousedů z celé Prahy 15, které dobře znáte a můžete se na ně spolehnout. Nechybí mezi nimi bývalý radní naší městské části, další emeritní zastupitel, představitelé peticí na Košíku a v Parmské ulici, které dohromady podepsalo téměř 1700 občanů, zástupci SVJ, odborníci na IT nebo sociální oblast. Lidi s takovými zkušenostmi Praha 15 potřebuje, aby se posunula k lepší budoucnosti. Děkujeme za veškerou dosavadní přízeň a budeme se na vás těšit u voleb! P15


18. Mgr. ANTONÍN RANDA (ředitel charitativní organizace) 19. BOHUSLAV HAMÁČEK (požární technik) 20. Mgr. FILIP VACHULE (datový koordinátor v IT) 21. Ing. MIROSLAV BUCHEL (distributor software) 22. JERONÝM HAVEL (senior) 23. Ing. MARTIN SCHAEFER (programátor ve vědě a výzkumu) 24. Mgr. LUCIE MINÁŘOVÁ (majitelka cestovní agentury) 25. ONDŘEJ VOHNICKÝ (mediální poradce) 26. PETR BAUER (systémový specialista SŽ s.o.) 27. PAVLÍNA POBUDOVÁ (správkyně nemovitostí) 28. PETR VYSOKÝ (technik) 29. Bc. MICHAL ŠEBESTA, Dis. (strojvedoucí metra) 30. MICHAELA VYŠATOVÁ (majitelka obchodu) 31. Mgr. JANA MÁTLOVÁ (sociální pracovnice)



64 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page