top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Setkání s občany

Vedení radnice v pondělí 18. září pořádá setkání nad některými projekty do veřejného prostoru. Určitě doporučujeme zajít se podívat a získat nové poznatky. Nicméně způsob, jakým koalice své záměry s občany projednává, bohužel zůstává amatérský:


1) Návrhy řešení jsou zpracovány po úvodních setkáních, kterých se zúčastnil většinou tristní počet občanů (hřiště v Parmské asi 4, fontána v ulici E. Olmerové 8 lidí). Radnice potom s nikým dalším nekomunikuje, nedává letáčky do schránky a nevyzývá k posílání podnětů v Hlasateli, aby se mohli vyjádřit i ostatní místní lidé apod.


2) Způsob a průběh projednávání se vůbec neřeší v komisi pro participaci, kterou si rada městské části zřídila a platí jako poradní orgán.


3) Další projednání návrhů neprobíhá přímo na jednotlivých místech nebo aspoň co nejblíže, všechny projekty jsou smíchány dohromady a občané za informacemi musejí docházet.


4) Perličkou je, že pan Frauenterka chce s občany diskutovat o využití plochy u hasičárny. Nejspíš si už není schopen vzpomenoutl, proč ji osobně nechal před deseti lety vybudovat (vydláždit zeleň)?



5 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page