top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Se Švehlou na pomoc developerovi!

Pan místostarosta Neumann (TOP 09) se minulý týden dostavil na magistrátní výbor pro územní rozvoj, aby tam obhajoval změnu územního plánu u hostivařského hřbitova. Ta má developerovi Neuinvest zajistit navýšení výstavby na jeho pozemcích. Byla z toho opět hezká groteska...


Petr Neumann, místostarosta MČ Praha 15: "Chtěl jsem tuto situaci vysvětlit. V tomto bodě je podána žádost majitele. My jako MČ jsme se připojili k této změně ÚP. Kryjí se nám dvě změny ÚP. My jsme zjistili, že na Hostivařském hřbitově je pohřben pan Švehla. Zřejmě jeho pomník dělal významný architekt Plečnik. Zjistili jsme, že pan Švihla se scházel s panem Masarykem v nedalekém altánku. V okolí toho hřbitova s SPH vytváříme ochranné pásmo hřbitova. Máme tu takový návrh celého území, jak by mělo vypadat. Bylo tam i keltské naleziště. Chceme tam udělat i místo slovanské a keltské kultury. Projekt je tu připravený. Je možné nahlédnout a velmi rád osobně vysvětlit VURM, o co nám běží."


Chcete, aby i po letošních volbách vládli Praze 15 podobní generátoři náhodných slov, polopravd a mýtů? Pokud byste raději odbornou správu městská části, pojďte to spolu s námi změnit!



27 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page