top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Rok před volbami nezbývá ODS, než lhát

Tak se podívejme, ODS začíná občanům lhát do očí, že v předchozích třech letech "vedla boj proti investorům". Věříme, že tyto nestoudné výmysly nemohou občany Prahy 15 zmást. Tak jen pro osvěžení paměti, co má místní ODS ve spolupráci s ANO a TOP 09 na svědomí:


- výstavbu 7podlažního domu Happi vedle radnice (poskytli investorovi napojení sítí)


- výstavbu 9podlažního domu Ekospolu za radnicí (poskytli developerovi napojení komunikace i sítí)


- výstavbu ubytovacího rezortu K Jezeru - 219 jednotek v chráněném území lesoparku (neodvolali se proti územnímu rozhodnutí)


- výstavbu 800bytového ghetta Ekospolu v ulici U Továren (s developerem uzavřeli memorandum, neodvolali se proti územnímu rozhodnutí)


- výstavbu 6podlažního bytového domu na Maraťáku (uzavřeli s developerem memorandum, poskytli mu pozemek pro vjezd do areálu)


- objemnější výstavbu u hřbitova (prosazují pro developera změnu územního plánu)|


- výstavbu bytových domů u OC VIVO (uzavřeli s developerem smlouvu a prosazují pro něj změnu územního plánu)


- pomatené plány na výstavbu Hostivařské Kobry na tramvajové smyčce, podporu masivní zástavby v okolí smyčky, zástavbu Maraťáku, podporu věžáku na Taškentu, podporu věžáku v Horolezecké ulici, podporu další zástavby v Javorové čtvrti (vše odsouhlaseno v koncepčních studiích).


Moc prosíme, sdílejte tuto nestoudnost z dílny ODS, aby co nejvíce občanů Prahy 15 vidělo, jak jim tato developerská strana začíná rok před volbami NESTOUDNĚ LHÁT, jen aby si zachránila posty na radnici.


JE ČAS VRÁTIT RADNICI PRAHY 15 OBČANŮM


VIZITKA MÍSTNÍ ODS V LETECH 2018-2021:












24 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page