top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Pojďme dotáhnout úklid v Záštěpí

Před dvěma měsíci jsme spolu s vámi během víkendového úklidu na Groši a v Záštěpí naplnili dva velkoobjemové kontejnery odpadem. Akce se zúčastnilo zhruba 70 dobrovolníků z řad místních obyvatel!


Tamní přírodě se tehdy značně ulevilo, nicméně zbývá několik míst, na která se ani minule nedostalo, a ta představují opravdovou výzvu (viz obrázek). Ale za ta léta už jsme zvládli pěkných pár tun, tak se nedáme ani tentokrát. Pojďme proto s námi během příštího víkendu práci dokončit, abychom si mohli užít léto v hezkém kusu krajiny bez odpadků.


Kontejner budeme mít tentokrát poblíž chráněného mokřadu Triangl, tudíž to k němu bude blíž i ze vzdálenějších částí luk a lesa. Opět budeme mít k dispozici nějaké pytle a tentokrát i několik párů rukavic. Nicméně pokud si donesete vlastní vybavení, nic nezkazíte. Distribuce pytlů bude probíhat podobně jako v březnu, tudíž zřídíme tzv. PYTLOMAT v blízkosti kontejneru. Najdete nás přibližně ZDE.


KDY? 29.-30. 5. ZAČÁTEK: v sobotu od 9.00 hod. Přijít pomoci můžete kdykoliv během víkendu, kontejner se bude odvážet až v pondělí ráno.

Těšíme se na vás!



7 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page