top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Podpořme zahradnictví Zavadil! AKTUALIZOVÁNO - zahradnictví je otevřené!

Aktualizováno: 21. 6. 2021

S díky přebíráme informaci od naší čtenářky - zahradnictví Zavadil, které se kvůli požáru ocitlo ve složité situaci, ocení vaši pomoc zejména ve formě nákupu:


"Aktuální info přímo ze zahradnictví: Přišli o veškeré zázemí, ale květiny na prodej jim zůstaly. Od zítra by chtěli znovu provizorně otevřít. Nejvíc jim teď prý pomůže, když budou chodit lidi a něco koupí. Takže, kdo má rád zahradnictví Zavadil, ať se vydá v následujícím týdnu na nákupy a podpoří je Balkony a zahrádky těšte se. Zahradnictví nedáme Šiřte to prosím dál, ať lidi vědí, že tam zase můžou vyrazit a podpořit je."






Jsme rádi, že naše výzva na podporu zahradnictví Zavadil oslovila přes 31 tisíc uživatelů facebooku, což je symbolicky téměř celá Praha 15! Příspěvek také dosáhl za 24 hodin více než 450 sdílení. To už je opravdová síla, která by mohla provozovatelům zahradnictví skutečně pomoci.


Moc děkujeme za váš virtuální projev podpory zdejším živnostníkům, kterou budeme společně moci proměnit v reálný čin zřejmě od příštího týdne - po včerejším opětovném příjezdu hasičů na místo víkendového požáru bylo totiž otevření zatím odsunuto.


Zde je vyjádření provozovatelů, které přetiskujeme:

"Dobrý den, jak už jste již všichni jistě zaznamenali díky článkům a zprávám, v neděli byl v našem zahradnictví Zavadil v Hostivaři požár. Tímto by jsme rádi dali všem vědět že naše zahradnictví tímto NEKONČÍ! Samozřejmě v tuto chvíli je zahradnictví uzavřené ale předpokládáme že do konce tohoto týdne opět otevřeme. K prodeji budou především květiny a stromky na zahradě a další sortiment bude postupně doplněn. Pokud by jste nás chtěl někdo podpořit, budeme rádi když se u nás stavíte a koupíte si u nás nějakou tu kytičku nebo stromeček. Děkujeme za pochopení."



Hostivařské zahradnictví Zavadil už je zase otevřené!


Tým úžasných lidiček a srdcařů pod vedením paní spolumajitelky Barbory Bartolšicové uvedl podnik jen pár dní po ničivém požáru opět do provozu. Prodejnu od té doby podporují nákupem spousty lidí, které zde nechávají i peníze navíc. Jsme rádi, že naše oslovení více než 40 tisíc uživatelů facebooku nese také část ovoce.


Svojí troškou do mlýna přispěl i náš zastupitel Pepa Prajzler, který majitelce expresně obstaral novou registrační pokladnu za zvýhodněnou cenu, programování a instalaci dostala zdarma jako drobnou pomoc.


Pokud můžete, stavte se také za nákupem, nebo informaci o znovuotevření pošlete sdílením dál. Děkujeme! P15



36 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page