top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Petice za záchranu hřiště

Podporujeme snahu občanů, kteří chtějí zachránit prostorné a zelené dětské hřiště v Sáňkařské ulici. Proto zveřejňujeme odkaz na jejich novou petici ZDE.


Petici je možné podepsat také osobně v Zásilkovně v Taškentu nebo v přízemí polikliniky Tenisová. Petice je věkově neomezená, mohou ji tedy podepsat i děti. U e-petice se může objevit výzva k registrování, ale registrace nutná není, hlášku je možné zavřít a petici podepsat.

Informace k petici najdete na stránkách ZDE.

- Připomeňme, že hřiště se díky petici podařilo zachránit již v roce 2021. Tehdy zastupitelstvo přijalo usnesení, že hřiště se nesmí zmenšovat a zdejší stromy pokácet. Koalice ODS / TOP 09 / ANO / NEZ / SPD však znovu plánuje likvidaci hřiště a jeho nahrazení parkovištěm. Místostarosta Frauenterka (ODS) sice v březnu nezískal pro tento záměr podporu v zastupitelstvu, ale projekt připravuje v tichosti dál, bez toho že by poskytoval všem občanům relevantní informace.

- Odmítáme přístup, kdy koalice staví děti proti autům a problémy s parkováním řeší zabíráním hřišť. To v Sáňkařské je navíc prostorově velkorysé, zelené a využívají ho i návštěvníci Domu dětí a mládeže a městské knihovny. Chceme moderní a zdravou Prahu 15, nikoliv městskou část spravovanou Patem a Matem.

Děkujeme za sdílení petice.



2 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page