top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Obnova okolí Švehlovy busty

Radnice vypsala zakázku na renovaci části parku, která obklopuje bustu Antonína Švehly na nároží Švehlovy a Pražské ulice. Podoba projektu nebyla zveřejněna, údajně se jedná o novou pěší trasu, doplnění mobiliáře a úpravy zeleně. Práce se předpokládá v červenci a srpnu.


Veřejná zakázka za 1,5 mil. Kč nebyla samostatně zveřejněna na webových stránkách, facebookovém profilu ani na profilu zadavatele městské části. Na základě usnesení rady se pouze oslovují přímo čtyři firmy, čas na podání nabídek je do čtvrtka 24. 6. do 9.00. Čili reálně to pro ostatní uchazeče, pokud se o zakázce nějakým záhadným způsobem dozvědí, znamená necelých pět pracovních dní na zpracování a podání nabídky.


Pokud víte o nějaké šikovné firmě, která by se mohla o tuto parkovou realizaci ucházet, budeme rádi za sdílení, odkaz na zakázku je ZDE.


Co se týče samotných úprav, jsou podle našeho názoru nesporně potřeba. Nejpotřebnější by ale bylo odstranění ohyzdného bigboardu, který na tomto pozemku městská část pronajímá. Snažili jsme se o to za našeho působení na radnici, ovšem náš tehdejší koaliční partner ANO tuto snahu zablokoval.



10 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page