top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Nechcete bydlet v obecním?

Pokud chcete bydlet za 150 Kč/m2, můžete se nyní ucházet o jeden z jedenácti bytů, které nabízí Praha 15 k pronájmu. Vedení radnice o této nabídce informovalo pouze na webových stránkách, tištěný Hlasatel, facebook ani Mobilní rozhlas pro tento účel nevyužilo. Snažíme se tedy alespoň touto cestou jejich pasivitu napravit a předat informace co největšímu okruhu obyvatel (budeme rádi za sdílení).


Pokud tedy máte 9 let z posledních 12 trvalé bydliště v Praze 15, můžete si až do 4. února 2022 o jeden z bytů požádat. Osm se jich nachází na Veronském náměstí, po jednom potom v Milánské ulici, v Livornské a U Továren. Rozloha bytů je od 35 do 88 m2 s měsíčním nájemným od 5300 do 13 200 Kč. Radnice nezveřejnila žádné podrobnosti o vybavení bytů, ani fotografie interiérů, ale vše si můžete osobně prohlédnout v jednom (!) vypsaném termínu pro každý byt.


V případě, že bude více zájemců o pronájem jedné bytové jednotky, rozhodne o vítězném uchazeči veřejné losování. Podrobnosti výběrového řízení najdete ZDE.

V případě, že bude mít k pronájmu dotazy, obraťte se na nás, rádi vám poradíme.



25 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page