top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Místostarosta Neumann opět nepracuje

Že místostarosta Neumann (TOP 09) nesedí na radnici ve prospěch občanů Prahy 15, ale jako zástupce developerů, to je známá věc. Přesto nás pokaždé překvapí, s jakou bohorovností ignoruje svoje základní pracovní povinnosti.


Výbor územního rozvoje projednával 30. října tři důležité kauzy pro občany Horních Měcholup - plány na výstavbu bytových domů na výměníku v Janovské (9 podlaží), v Livornské (11 podlaží) a na místě Alberta na Veronském náměstí (2x 16 podlaží + 8 podlaží). Členové výboru vyjádřili s těmito záměry nesouhlas. Výbor je poradní orgán zastupitelstva, a tak má místostarosta Neumann jasný úkol - přenášet projednané body do zastupitelstva, aby k nim přijala stanovisko celá městská část.


Nic takového místostarosta Neumann neudělal, tyto kauzy, které občany daných lokalit velmi trápí, na program zastupitelstva nedal. Můžeme se ptát, jaký k tomu měl důvod a komu tím prospěje. Naštěstí je tu Patnáctka náš domov, která materiály připravila ve svém volném čase a předloží je příští středu zastupitelům. Stojíme totiž za občany Měcholup a chceme, aby slyšeli od Prahy 15 jasné ne těmto předimenzovaným záměrům.



18 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page