top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Místostarosta hledá dno

Některým zástupcům koalice ODS / TOP 09 / ANO / NEZ otrnulo, když se ukázalo, že mají stabilní podporu od SPD, která je drží u moci.


Naposledy na zastupitelstvu místostarosta Frauenterka (ODS / Společně pro Prahu 15) při volbě předsedy volnočasového výboru začal bezprecedentně lustrovat našeho nominanta Lukáše Pertla, organizátorka celé řady kulturních akcí, které pomáhají zabydlet naši městskou část na kulturní mapě metropole.


M. Frauenterka: "Já mám na pana Pertla tři dotazy, jestli dovolíte. První dotaz je, jestli je aktivní v KDU-ČSL či je VĚŘÍCÍ či zastával nějakou funkci v té hierarchii KDU-ČSL, když je nominantem KDU-ČSL"


Na to zareagovali naši zastupitelé:

Jana Brádková: "Opravdu je v pořádku ptát se někoho na to, jestli je věřící? Na co se budeme ptát příště? Na to, jakého se cítíme být pohlaví...?"

Zdeněk Edlman: "Já tedy, Michale, jsem fakt zděšen tou otázkou. Mě by zajímalo, jestli i ve vládě Spolu, která je, lustrujete, kdo z KDU-ČSL je věřící či není... Ta otázka na Lukáše mně přijde prostě hrozivá a děkuji Janě, že zareagovala dřív, než jsem zareagoval já."


Foto: Lukáš Pertl na pódiu před jedním z velkých koncertů v Měcholupech, na kterých se organizačně podílel.



8 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page