top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Jaké Trojmezí chcete?

Aktualizováno: 23. 6. 2022

V současné době se připravuje studie, která napoví, jaký bude další osud našeho Trojmezí. Chcete, aby tato oblast zůstala zelená a dál sloužila pro odpočinek obyvatel Patnáctky? Nyní máte ideální příležitost dát najevo svůj názor – Institut plánování a rozvoje (IPR), který studii z pověření magistrátu připravuje, ve středu 15.6. rozbalí u Normy na Košíku svůj plánovací stan. Jeho obsluha tady bude k dispozici od 14.00 do 19.00 hodin, aby přijala právě vaše připomínky k budoucímu rozvoji Trojmezí. Navíc v 18.00 hodin začíná přímo od stanu vycházka s architekty a odborníky do území, při níž se můžete dozvědět další podrobnosti.


Určitě této možnosti využijte a vyjádřete se! Nespoléhejte na to, že současná koalice ANO / ODS / TOP 09 ochrání veřejný zájem, je to právě naopak. Vládnoucí garnitura v tomto období totiž vylobovala vykousnutí kusu zeleně při Doupovské ulici pro stavební účely, přičemž ještě, jak je pro ni typické, zhodnotila sousední pozemek developera. Potom si při formování memoranda mezi magistrátem a okolními městskými částmi vymínila, že do Trojmezí nebudou počítány louky pod OC VIVO, protože tam ve spolupráci s Central Groupem plánuje výstavbu bytových domů.


Na to vše myslete, když budete zvažovat, zda se k Trojmezí vyslovit. Ale pokud byste se ke stanu dnes opravdu nedostali, máte ještě možnost do 26. června vyplnit dotazník ZDE.


A u voleb nezapomeňte – jediný, kdo v Praze 15 po celá dlouhá léta hájí absolutně zelené Trojmezí, je Patnáctka náš domov.

Foto: IPR Praha



6 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page