top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Děkujeme vám!

Rádi bychom vám, občanům, poděkovali za aktivitu, s níž přistupujete k aktuálním veřejným záležitostem Prahy 15. Jedině tak se buduje opravdová demokracie, že se lidé zajímají o své okolí a nebojí se prezentovat a obhajovat vlastní názory.


Děkujeme vám za milá slova a podporu, kterou nám dlouhodobě projevujete. Moc si jí vážíme a posiluje nás v další opoziční činnosti. Ta věru není snadná, ale cítíme vaši velkou důvěru, a tu nechceme zklamat. Jsme tu pro vás. P15


A na ukázku alespoň část z dopisu, jaké nyní dostáváme:

"Dobrý den, během dne jsem místy sledoval jednání a chtěl bych poděkovat za zastoupení a argumentování proti studii. Za sebe bych se rád přidal do diskuze, ale dopolední hodiny jakožto pro pracujícího člověka nejsou moc reálné. Bohužel celé jednání už od začátku byla jedna velká fraška.

Z jednání je zcela zřejmé, že není absolutní zájem něco diskutovat. Jednoduše bylo vše předem dohodnuté. Možnost rozpravy je opravdu výsměch, protože si tam člověk povídá spíš sám. Starosta řídí schůzky formou, tak pojďte další, vykecejte se, ať už to můžeme schválit.

Pár lidí ze zastupitelstva se podařilo přesvědčit pro hlasování ve prospěch pozměněného návrhu, ale konec konců vyhrála studie.

Já jen předpokládám, že studie je opravdu pouze vize a o jednotlivých krocích se bude hlasovat v budoucnu a následných schůzích. Tedy spousta těch nesmyslů se snad podaří odvrátit."

S pozdravem František Kvintus



9 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page