top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Co nového s bufetem u mola?

Na minulém zastupitelstvu jsme se pokoušeli vládnoucí garnitury zeptat, jak pokračují práce na projektu bufetu u mola na přehradě, proti němuž podepsalo petici více než 1000 občanů Prahy 15.


Zodpovědný místostarosta Frauenterka (ODS) nám ve 30denní lhůtě neodpověděl, čímž porušil jednací řád zastupitelstva, ale hlavně ustanovení zákona o hl. m. Praze. V arogantním chování pokračoval i poté, kdy jsme ho vyzvali, aby svou zákonnou povinnost splnil. Poslal nám totiž odpověď, že žádný projekt "bufetu" neexistuje.


Jen kvůli tomu, že jeho "Cyklo-oázu" označujeme jako bufet, zatajuje nám i všem občanům Prahy 15 informace o záměru, za jehož projektování již vynaložil statisíce korun z veřejného rozpočtu. Takhle pracuje politik, kterého si všichni společně štědře platíme na plný úvazek. Všechny otázky tak za něj nyní budou muset zodpovědět úředníci radnice, neboť jsme je podali jako dotaz podle informačního zákona.


Otázka: "Nás by zajímalo, za prvé, v jaké fázi se nacházejí v současné době projektové práce. Za druhé, zda má MČ již souhlasné stanovisko vlastníka pozemků s umístěním stavby v tuto chvíli. A za třetí, které dotčené orgány již poskytly souhlasné stanovisko k tomuto investičnímu záměru."


Odpověď p. Frauenterky: "Záměr městské části ´bufet u mola´ tak, jak jste ho ve svých otázkách formuloval, neexistuje."



16 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page