top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraPatnáctka Náš Domov

Bufet se vydal od přehrady k Vltavě

Městská část Praha 15 se pod záštitou místostarostů Neumanna (TOP 09) a Frauenterky (ODS) představila na výstavě „Udržitelná Praha – zelené město pro život“!


Expozice se konala v Mánesu, a jedním z hlavních „taháků“ vládnoucí garnitury tu byl projekt bufetu u mola. Co na tom, že koalice stále nemá souhlas magistrátu s jeho umístěním na hladinu přehrady a že chce k tomuto „udržitelnému a zelenému“ objektu táhnout vodu a elektřinu ze skoro půl kilometru vzdáleného areálu eRZet? Bufet už je zkrátka slavný po celé metropoli!


Nicméně, pokud byste se po zhlédnutí prezentace dalších chystaných projektů Prahy 15, jakoby vystřižené z devadesátých let, cítili trochu trapně, tak se vám to nezdá. Ale nedivte se, koalice ANO / ODS / TOP 09 byla ze svého výtvoru nakonec také upřímně zděšená. Proto ho před občany Patnáctky raději úplně zatajila – z webu nebo facebooku radnice jste se o konání výstavy nemohli dozvědět zhola nic. Však byste se ještě ptali, proč tam nebyl třeba plán na vykácení stromů na hřišti v Bruslařské ulici nebo záměry na zastavění zeleně v Javorové čtvrti a v Kozmíkově ulici.


Takže klídek & relax in the city, jasné?


Prezentace označená jako "Praha 11" ZDE.






22 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page